Έναρξη εγγραφών και το βάρος στην Ακαδημία

Οι εγγραφές για την Ακαδημία της ‘Προο’ ξεκινάνε την Δευτέρα 3/9 όπως ανακοινώθηκε και φέτος θα δοθεί ιδιαίτερη βάση σε ένα κομμάτι που δεν λειτουργούσε εξ ολοκλήρου όπως θα έπρεπε τα τελευταία χρόνια παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες κάποιων ανθρώπων.

Φέτος η ομάδα θα δώσει έμφαση στα παιδιά της και αναμένεται η ακαδημία να λειτουργεί ως πρότυπο πανελλαδικά με σκοπό την σωστή εκμάθηση του ποδοσφαίρου, την ανάδειξη των θετικών στοιχείων του κάθε παιδιού και ταυτόχρονα την ανάπτυξη νέων ταλέντων που θα τροφοδοτούν την μεγάλη ομάδα και όχι μόνο!

Ακολουθεί η ανακοίνωση όπως την εξέδωσε η Επίσημη Προοδευτική.

Δελτίο Τύπου 28/8/2018
 
Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου της Προοδευτικής φέτος αναβαθμίζεται σε όλα τα επίπεδα.
 
Δίνοντας μεγάλο βάρος στην Ακαδημία μας είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι έχουμε έρθει σε συμφωνία με άρτια καταρτισμένους προπονητές και επιστημονικό προσωπικό οι οποίοι έχουν σκοπό την ανάδειξη των ποδοσφαιρικών ικανοτήτων των παιδιών μας και ταυτόχρονα να εξωτερικεύσουν τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα τους.
 
Καθ’ όλη την διάρκεια της χρονιάς θα γίνονται εργομετρικοί και επιστημονικοί έλεγχοι από εξειδικευμένο προσωπικό ώστε η ακαδημία μας να τηρεί αυστηρά τα πρότυπα που προβλέπονται για την ορθή λειτουργία των ακαδημιών εντός και εκτός Ελλάδος.
 
Τεχνικός Διευθυντής θα είναι ο Κος Καλαμάκης Αντώνης και άμεσος συνεργάτης του ο Κος Μέττος Θωμάς.
 
Οι Εγγραφές ξεκινούν Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου
Πληροφορίες:
Καθημερινά 16:00 – 19:00 στο Τηλ: 690 7068488
και στα γραφεία της Ακαδημίας Εντός του Γηπέδου της Προοδευτικής (Θύρα 5).
 
 
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Κο Σταύρο Φιλλιπίδη για την δωρεά του έντυπου υλικού.
 
#ProodeftikiFC #ProoAcademy #Academies

Σχόλια