Έφτασε η στιγμή για Γενική Συνέλευση

Τα τελευταία δημοσιεύματα μας υποχρεώνουν, με μοναδικό μέλημα το καλό της ομάδας, να πάρουμε θέση μετά την εκδήλωση ενδιαφέροντος για διάδοχη κατάσταση στα διοικητικά δρώμενα του σωματείου.

Η επιθυμία του κυρίου Παναγιώτη Κουτσοποδιώτη και του επιτελείου του να αναλάβουν την διοίκηση της ομάδας επιβάλλεται να εκφραστεί επίσημα προς τα μέλη, τους οπαδούς και τους φίλους της Προοδευτικής μέσω γενικής συνέλευσης. Για αυτό το λόγο ζητάμε από την επιτροπή σωτηρίας να κάνει το καθήκον της συγκαλώντας άμεσα συνέλευση στην οποία θα δώσει την δυνατότητα στον κόσμο της “Προο” να αποφασίσει παίρνοντας ταυτόχρονα εκείνος την ευθύνη για την επόμενη διοίκηση που θα εκλέξει.

Με τον χρόνο να κυλάει εις βάρος του προγραμματισμού της ομάδας σε όλα τα επίπεδα είναι απαραίτητο να κινηθούν άμεσα όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες. Για αυτό το λόγο πρέπει απαραιτήτως η σφραγίδα του σωματείου, τα λογιστικά βιβλία και κάθε επίσημο έγγραφο να βρίσκεται στα γραφεία της ομάδας ώστε ο κάθε ενδιαφερόμενος να μπορεί να ελέγξει με διαφάνεια όλα τα στοιχεία. Σεβόμαστε τις διαδικασίες και τους θεσμούς για αυτό ζητάμε να συμμετέχουμε στην εκλογή ισχυρής νέας διοίκησης που θα επαναφέρει την ομάδα στην ομαλότητα και στις επιτυχίες.

Συνοψίζοντας απαιτούμε το ταχύτερο δυνατό να συγκληθεί γενική συνέλευση που θα δίνει τη δυνατότητα στον κόσμο της ομάδας να επιλέξει την καταλληλότερη διοίκηση για τη νέα σεζόν μέσω ψηφοφορίας. Ζητάμε να ενημερωθούμε επισήμως για το ενδιαφέρον του κυρίου Π. Κουτσοποδιώτη και το πλάνο του, το οποίο θα μας αποδείξει με εχέγγυα και εγγυήσεις ότι μπορεί να τηρήσει, για το μέλλον της ομάδας. Τέλος επιβάλλεται τα έγγραφα του σωματείου να βρίσκονται στη φυσική τους θέση, δηλαδή στα γραφεία της Προοδευτικής, ώστε κάθε ενδιαφερόμενος από μελλοντικό διοικητικό παράγοντα μέχρι οπαδό-μέλος της ομάδας να μπορεί να τα ελέγξει ως προς τη νομιμότητα τους με διαφάνεια. Σε περίπτωση που δεν είναι ήδη εκεί απαιτούμε άμεσα να επιστραφούν στα γραφεία και μέχρι αύριο Τετάρτη να είναι στη διάθεση όλων.

Η επιτροπή σωτηρίας υποχρεούται να δώσει την ευκαιρία στα μέλη και τον φίλαθλο κόσμο της Προοδευτικής να συμμετέχει στις διαδικασίες αυτές επιλέγοντας εκείνος το μέλλον της ομάδας. Μετά από πολλές δύσκολες καταστάσεις όπου υπερέβαλλε των δυνάμεων της, ώστε να παραμείνει η ομάδα στην κατηγορία κρατώντας την παράλληλα ζωντανή, έφτασε η στιγμή όλοι ενωμένοι να στοχεύσουμε στο επόμενο βήμα που θα επαναφέρει την Προοδευτική στο προσκήνιο με πρωταγωνιστικό ρόλο. Σκοπός είναι άπαντες να συσπειρωθούμε για το καλό της ομάδας διασφαλίζοντας πως οποιοδήποτε διοικητικό σχήμα αναλάβει τα ηνία για την επόμενη σεζόν θα μπορεί να τηρήσει τις υποσχέσεις του και όσα δεσμευτεί να κάνει στη θητεία του.

Αναμένουμε έμπρακτα τις απαραίτητες κινήσεις για ένα καλύτερο αύριο, ενωμένοι και αδιαίρετοι για μια δυνατή Προοδευτική με ορίζοντα και βλέψεις για νέα σελίδα επιτυχιών.

Την ανακοίνωση συνυπογράφουν με κοινή γραμμή δράσης:
Crimson Club
Νίκαια-Π.Κοκκινιά

Σχόλια