Εξελίξεις στα διοικητικά της “Προο”

Το Πρωτοδικείο Πειραιά όρισε προσωρινή διοίκηση 11 μελών και 3 αναπληρωματικών, όπως ορίζει το καταστατικό της Προοδευτικής, με σκοπό αφενός να “τρέξουν” άμεσα τα θέματα του σωματείου και αφετέρου να το οδηγήσουν σύντομα(πιθανότατα τον Οκτώβριο) σε τακτική γενική συνέλευση για την εκλογή νέας διοίκησης διετούς θητείας.

Οι εξελίξεις αυτές σίγουρα έχουν ως σκοπό την συστράτευση των μελών, των φιλάθλων αλλά και των υποστηρικτών της Προοδευτικής κάτι που άλλωστε αναφέρεται στην ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε από την προσωρινή διοίκηση που από χθες ανέλαβε επισήμως καθήκοντα. Σκοπός είναι η οργάνωση του σωματείου και η άμεση επάνοδος του στις εθνικές κατηγορίες λύνοντας επιτέλους τα προβλήματα που υπάρχουν όπως τονίζεται.

Τις επόμενες ημέρες, όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση, και αφού παραληφθούν τα βιβλία του σωματείου αναμένεται να γνωστοποιηθούν η σύνθεση και οι ρόλοι της προσωρινής αυτής διοίκησης που καλείται να λειτουργήσει άμεσα ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο που αφορά τον προγραμματισμό της ομάδας για την προσεχή σεζόν. Πρώτο μέλημα, όπως γράφει ο επίλογος του δημοσιεύματος, είναι να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου ισχυρός οικονομικός παράγοντας που εδώ και αρκετό καιρό έχει εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για την “Προο”.

Με αυτά τα δεδομένα, όπως έχουν διαμορφωθεί, δε μένει παρά να ευχηθούμε να κυλήσει ομαλά και θετικά από εδώ και στο εξής το μέλλον της Προοδευτικής αφήνοντας την ανεπιτυχή περυσινή σεζόν στο παρελθόν. Σίγουρα αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην επιτροπή σωτηρίας και τους ανθρώπους που έτρεξαν από τον Δεκέμβριο την ομάδα σε όλα τα επίπεδα αλλά δυστυχώς δε κατάφεραν να την γλιτώσουν από τον υποβιβασμό. Οι βλέψεις όλων μας είναι να συσταθεί μια ισχυρή διοίκηση που θα οργανώσει και θα παρέχει την απαραίτητη σταθερότητα στον οργανισμό της Προοδευτικής μελλοντικά και είμαστε βέβαιοι πως με συστράτευση η ομάδα έχει τη δυναμική και μπορεί να πετύχει τους στόχους της.

Ακολουθεί η προσωρινή διοίκηση όπως ορίστηκε, χθες 3/7/2019, από το Πρωτοδικείο Πειραιά: Ν. Γιδάκος, Γ. Μαργέτης, Β. Χατζηαθανασίου, Ν. Μπάικας, Ν. Μπαρμπέρης, Σ. Παπαγεωργίου, Δ. Πέτρου, Π. Τσολομύτης, Α. Κλώνος, Σ. Δερμεντζόγλου, Ι. Γαβράς και αναπληρωματικά μέλη Π. Μπένος, Σ. Πτερνέας, Λ. Κουτλίδης.

#proodeftiki #crimson_club #proodeftiki_fans

Σχόλια