Μίχας ο εκλεκτός για τον πάγκο της Προοδευτικής

Ο Κυριάκος Μίχας είναι ο εκλεκτός για τον πάγκο της Προοδευτικής επανερχόμενος μετά το σύντομο πέρασμα του την περυσινή σεζόν. Ο στόχος της διοίκησης και του προπονητή δεν είναι άλλος από το να επανέλθει άμεσα η ομάδα στις εθνικές κατηγορίες. Άλλωστε έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν με πολλούς από τους ποδοσφαιριστές που θα στελεχώνουν το ρόστερ της “Προο”.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοίκησης :

Δελτίο Τύπου(5/8/2019)

Ανακοινώνει Κυριάκο Μίχα

Η διοίκηση της Προοδευτικής ανακοινώνει την συμφωνία της με τον καταξιωμένο τεχνικό Κυριάκο Μίχα ο οποίος αναλαμβάνει το κτίσιμο της νέας ομάδας που θα επιδιώξει να επανέλθει άμεσα στις εθνικές κατηγορίες.

Ο 53χρονος τεχνικός εργάστηκε και πέρυσι στην Προοδευτική στο ξεκίνημα της Γ΄ Εθνικής ενώ στο παρελθόν έχει θητεία με σημαντικές επιτυχίες σε γνωστές ομάδες όπως ο Ασπρόπυργος (Δ΄-Γ΄ Εθνική – με τον οποίο κατέκτησε εκείνη τη σεζόν το πρωτάθλημα), ο Αίαντας Σαλαμίνας (Γ΄ Εθνική), ο Πανελευσινιακός (Γ΄ Εθνική), η Γλυφάδα (Β΄ Εθνική), ο Βύζας Μεγάρων (Γ΄ εθνική), ο Θρασύβουλος (Γ΄ Εθνική), ο Ατρόμητος Πειραιά (Γ΄ Εθνική), ο Μανδραϊκός (Γ΄ Εθνική).

Το ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας ήταν στον Αίαντα παραλίας Ασπροπύργου και τον Αμφιάραο. Τέλος με τον Ασπρόπυργο έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Ερασιτεχνών Ελλάδος το 2009 ενώ την επόμενη χρονιά έφτασε στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδος χάνοντας το εισιτήριο για τους “8” με δραματική ήττα από τον Άρη(3-4).

Καλή χρονιά με επιτυχίες κύριε Μίχα!

Σχόλια