Παράδοση αγαθών στο Μάτι

Σε αυτές τις δύσκολες ώρες που βιώνουν πολλοί συμπολίτες μας θελήσαμε να βοηθήσουμε διαθέτοντας αρχικά το οίκημα του club ως στέγη και στη συνέχεια συλλέγοντας από τις πρώτες στιγμές τρόφιμα – νερά – είδη πρώτης ανάγκης καθώς και φάρμακα.

Η ανταπόκριση ήταν μεγάλη όχι μόνο από την τοπική κοινωνία αλλά κι από ανθρώπους που μας τηλεφώνησαν για να συνδράμουν παρόλο που κατοικούν εκτός Αττικής με σκοπό να στείλουν πράγματα.

Το αποτέλεσμα λοιπόν ήταν να μαζευτεί μεγάλος όγκος ειδών με την βοήθεια όλων σας τα οποία και μεταφέρθηκαν από εμάς χθες το βράδυ με φορτηγάκι το περιεχόμενο του οποίου ξεφορτώσαμε και παραδώσαμε οι ίδιοι στο Μάτι σε μία καφετέρια δίπλα από τον θερινό κινηματογράφο Cine Ria.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που βοήθησε με την προσφορά του ηθικά αλλά και υλικά με τρόφιμα, φάρμακα, νερά , είδη πρώτης ανάγκης αλλά και εθελοντικά με την παρουσία του στην ενέργεια μας για την παράδοσή τους.

Να σημειώσουμε πως χθες μας ενημέρωσαν ότι τα πράγματα που ήδη έχουν μαζευτεί είναι πάρα πολλά και δεδομένου ότι αναμένεται περαιτέρω βοήθεια που θα φτάσει εντός των επόμενων ημερών από τις αντίστοιχες πρωτοβουλίες που γίνονται σε άλλους δήμους και φορείς σε πολλές περιοχές όλης της χώρας πλέον οι άμεσες ανάγκες σε υλικά είδη έχουν καλυφθεί προς το παρόν.

Η τελευταία ενημέρωση που είχαμε από τους αρμόδιους είναι πως το μόνο που χρειάζεται άμεσα είναι ΑΙΜΑ και εθελοντές!!!

Σχόλια