Πειθαρχική επιτροπή ίσον χρηματική ποινή

Μπορεί το πρωτάθλημα να ολοκληρώθηκε όμως η Προοδευτική έχει πληρώσει ακριβά τις αποφάσεις της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ αυτή την αγωνιστική περίοδο. Οι χρηματικές ποινές που έχουν επιβληθεί στην ομάδα είναι από τις υψηλότερες μεταξύ όλων των σωματείων στην κατηγορία δυσκολεύοντας συνολικά τις προσπάθειες της.

Ειδικότερα η “Προο” τιμωρήθηκε με χρηματική ποινή για 7 αγώνες της και πλήρωσε κυριολεκτικά ακριβά την πειθαρχική επιτροπή. Τα 8136 ευρώ που έφυγαν από τα ταμεία της ομάδας σίγουρα δεν είναι ένα ευκαταφρόνητο ποσό για το πρωτάθλημα 24 αγώνων που συμμετείχε. Αδιαμφισβήτητα είναι ένα ποσό που κατέληξε στη διοργανώτρια και στερήθηκαν οι “βυσσινί”.

Χωρίς να σχολιάσουμε περαιτέρω τους λόγους και το κατά πόσο ήταν δίκαιες όλες οι ποινές που επιβλήθηκαν θα παραθέσουμε παρακάτω τις αποφάσεις που ζημίωσαν την “Προο”. Ακριβώς όπως αναγράφονται στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΠΟ από το ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής που αφορούν την Προοδευτική για τη σεζόν 2018-2019

7/11/2018: Επέβαλε στην Προοδευτική χρηματική ποινή 250 ευρώ και απειλεί σε βάρος της χρηματική ποινή 1.667 ευρώ, σε περίπτωση μη τήρησης της ποινής απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για ενενήντα (90) ημέρες, η οποία επιβλήθηκε στον Καλαμάκη Α.

14/12/2018: ΚΗΡΥΣΣΕΙ τους εγκαλουμένους: α) το σωματείου ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ, β) τον Φ. Παρασκευόπουλο, τραυματιοφορέα της ομάδας του ως άνω σωματείου και γ) τον Α. Νταβέλη, διερμηνέα της ομάδας του ιδίου σωματείου πειθαρχικά ελεγκτέους, για πειθαρχικά αδικήματα στον αγώνα Γ΄ Eθνικής κατηγορίας ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ-ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΑΣ ΑΟ στο γήπεδο  ΔΓ ΝΙΚΑΙΑΣ στις 25/11/2018. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον δεύτερο εγκαλούμενο Φ. Παρασκευόπουλο, τραυματιοφορέα της ομάδας ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ συνολική ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για δύο (2) μήνες και δεκαπέντε (15) ημέρες, καθώς και στον ίδιο και στο ως άνω σωματείο, ευθυνόμενους αλληλεγγύως και εις ολόκληρον, συνολική χρηματική ποινή ύψους χιλίων πεντακοσίων ογδόντα τεσσάρων (1.584) ευρώ. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον τρίτο εγκαλούμενο Α. Νταβέλη, διερμηνέα της ομάδας ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ποινή απαγόρευσης εισόδου στον αγωνιστικό χώρο για έναν (1) μήνα, καθώς και στον ίδιο και στο ως άνω σωματείο, ευθυνόμενους αλληλεγγύως και εις ολόκληρον, χρηματική ποινή ύψους οκτακοσίων τριάντα τεσσάρων (834) ευρώ.

1/2/2019: Υπόθεση σε βάρος του Αθλητικού Σωματείου με την επωνυμία ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ (αγώνας Προοδευτική-Εθνικός, 13/01/2019): ΚΗΡΥΣΣΕΙ το εγκαλούμενο πειθαρχικά ελεγκτέο για το αναλυτικά αναφερόμενο στο σκεπτικό πειθαρχικό αδίκημα. ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στο εγκαλούμενο σωματείο χρηματική ποινή ύψους πεντακοσίων (500) ευρώ.

28/2/2019: Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο Προοδευτική Νεολαία πειθαρχικά ελεγκτέο για πειθαρχικά αδικήματα στον αγώνα Γ΄ Εθνικής 2018-19 Γιούχτα-Προοδευτική Νεολαία στο Στάδιο Αχαρνών στις 10/02/2019. Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο χρηματική ποινή ύψους πεντακοσίων (500) ευρώ.

21/3/2019: Κηρύσσει αμφότερα τα εγκαλούμενα σωματεία Προοδευτική Νεολαία και Ιωνικό ΑΟ πειθαρχικά ελεγκτέα για πειθαρχικά αδικήματα στον αγώνα Γ΄Εθνικής Κατηγορίας Προοδευτική Νεολαία-Ιωνικός ΑΟ, στις 03/03/2019. Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο Προδευτική Νεολαία χρηματική ποινή ύψους δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ.

11/4/2019: Κηρύσσει το εγκαλούμενο σωματείο με την επωνυμία “Προοδευτική Νεολαία” ελεγκτέο για πειθαρχικά αδικήματα που τελέστηκαν στις 24.3.2019, στον αγώνα Γ’ Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ των ομάδων των σωματείων με τις επωνυμίες “Προοδευτική Νεολαία” και “ΟΦ Ιεράπετρα” στο Δ.Γ. ΝΙΚΑΙΑΣ. Επιβάλλει στο εγκαλούμενο σωματείο χρηματική ποινή ύψους χιλίων οκτακοσίων ευρώ (1.800).

18/4/2019: Επέβαλε στο σωματείο Προοδευτική χρηματική ποινή ύψους 668 ευρώ (αγώνας Γ’ Εθνικής Προοδευτική-Ατρόμητος).

#proodeftiki #crimson_club #proodeftiki_fans

Σχόλια