ΠΟΤΕ ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!

Τα ψέματα τελείωσαν και η επιτακτική ανάγκη νίκης και προσθήκης τριών βαθμών στη συγκομιδή μας είναι το μοναδικό ζητούμενο. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα παρά μόνο ΝΙΚΗ και απαιτούμε από τους ποδοσφαιριστές μας να καταλάβουν την κρισιμότητα του αγώνα δίνοντας όλες τους τις δυνάμεις.
 
Η ιστορία της Προοδευτικής είναι τεράστια και πλέον σε κάθε παιχνίδι, που υπολείπεται, επιβάλλεται να κάνουν κατάθεση ψυχής αγωνιζόμενοι με περίσσιο πάθος και μαχητικότητα. Αυτό το παιχνίδι θα το κερδίσουμε μαζί τους. Θα παίξουμε μαζί τους. Θα δώσουμε τα πάντα, από τις εξέδρες, ώστε να τους ωθήσουμε στη νίκη.
 
Όλα περιστρέφονται γύρω από αυτόν τον αγώνα και τους επόμενους 5 που πρέπει να κερδίσουμε. Δεν υπάρχουν περιθώρια απωλειών ούτε ενδεχόμενο να ηττηθούμε αρκεί να αγωνιστούμε ως ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ. Και αυτό θα γίνει τελικά γιατί αυτή η φανέλα είναι βαριά και η ψυχή του “Φοίνικα” στα δύσκολα γίνεται δυνατότερη από ποτέ.
 
Η εβδομάδα θα αρχίσει με ανακοινώσεις για 18 ταλιμπάν, για διπλό ανόδου, για πανδαισία χρωμάτων στην εξέδρα και ακόμη πολλά και διάφορα ευφάνταστα λόγια από τους “κυανόλευκους” γείτονες. Αυτή τη φορά θα απαλλάξουμε τους εαυτούς μας από τον κόπο να ασχοληθούμε μαζί σας περισσότερο ολόκληρη την εβδομάδα αφού έχουμε σοβαρότερες δραστηριότητες.
 
Η ιστορία γράφεται με χρώμα “βυσσινί” όπου εδώ και 50 χρόνια το έχετε εμπεδώσει με το που μπαίνετε στο “κλουβί”. Αυτό θα γίνει και τώρα με μια μεγαλοπρεπέστατη απάντηση στον αγωνιστικό χώρο από τους ποδοσφαιριστές μας και μια ακόμη πιο χαοτική διαφορά στις εξέδρες και στους δρόμους όπου αποδεικνύεται η μοναδική αλήθεια για όσους επιμένουν να μην την αναγνωρίζουν ακόμη.
 
Η εβδομάδα θα κυλήσει πολύ γρήγορα και ανυπόμονα με ακατάπαυστες ετοιμασίες. Είναι πιο ουσιώδεις άλλωστε από το να μιλάμε στο πληκτρολόγιο. Μετά χαράς θα θέλαμε τα ντέρμπι να έχουν οπαδούς και των δύο ομάδων να δείτε από κοντά τι σημαίνει έδρα και ατμόσφαιρα. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο δεν αρκούν…
 
Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Όλη τη βδομάδα μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής η σκέψη μας, η ενέργεια μας, η ζωή μας, η καρδιά μας θα περιστρέφεται γύρω από την Προοδευτική. Με όπλο την υποστήριξη μας οι ποδοσφαιριστές της “Προο” θα κάνουν το καθήκον τους τηρώντας την πεντηκονταετή αυτή παράδοση.
 
Η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που υπάρχει στο “κλουβί”. Καλώς να ορίσετε και μετά από 90′ καλώς να φύγετε ηττημένοι. Απλά και λιτά χωρίς μεγάλες δηλώσεις και κινήσεις εντυπωσιασμού.
 
Υ.Γ(1) : Θα σας σώσουμε και φέτος από τα έξοδα μεγαλύτερης κατηγορίας όπως πρόπερσι που θέλατε διπλό ανόδου…
 
Υ.Γ(2) : Εσύ που μας δήλωσες πέρυσι ότι δε θα έβαζες αυτή την απαίσια φανέλα καλύτερα αναθεώρησε και μην εμφανιστείς στο χορτάρι. Δε χρειαζόμαστε οπαδιλίκι για να καταλάβουμε ποιοι έχουν τα “κότσια” να φοράνε τα “βυσσινί” και εσύ είσαι πολύ λίγος στη ψυχή…
 
Υ.Γ(3) : Δε λερώνουμε το κείμενο ούτε με το όνομα σας… Ραντεβού στις 3/3/2019 στις 15:00 στο “κλουβί”.
ΠΟΤΕ ΔΙΠΛΟ ΜΕΣ ΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟ!!!
 
 
#proodeftiki #crimson_club #proodeftiki_fans

Σχόλια