Στην “Προο” ο νεαρός Αποστόλου

Ο νεαρός Απόστολος Αποστόλου είναι η νέα μεταγραφή για την “Προο”.

Ο Αποστόλου αγωνίζεται ως ακραίος αμυντικός (δεξιά) καταλαμβάνοντας θέση “μικρού” (γεννηθείς το 1999). Την χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε σε 29 παιχνίδια με την πρωταθλήτρια Α’ Αθήνας Κηφισιά συμπληρώνοντας 1244 λεπτά συμμετοχής.

Ξεκίνησε από τις υποδομές του Ατρόμητου έχοντας αγωνιστεί επίσης σε Κορωνίδα και Αγίους Αναργύρους.

Δελτίο Τύπου(30/7/2019)

H διοίκηση της Προοδευτικής Νεολαίας ανακοινώνει τις συμφωνίες με τρεις ακόμη αξιόλογους ποδοσφαιριστές, τον Κώστα Δηλαβέρη, τον Βαγγέλη Θεοδώρου και τον Απόστολο Αποστόλου.

Ο 25χρονος μέσος Κώστας Δηλαβέρης είναι γνώριμο πρόσωπο της Προοδευτικής στην οποία αγωνίστηκε μέχρι πέρυσι για να συνεχίσει στον Ασπρόπυργο με τον οποίο κατέκτησε το πρωτάθλημα και την άνοδο στη Β΄ Εθνική.

Ο 19χρονος στόπερ Βαγγέλης Θεοδώρου έμεινε ελεύθερος από την Κ19 του Παναθηναικού, όμως στην αρχή της περσινής χρονιάς αγωνίσθηκε στην Προοδευτική στη Γ΄ Εθνική.

Τέλος ο 20χρονος αμυντικός Απόστολος Αποστόλου πέρυσι αγωνίσθηκε στην Κηφισιά ,της οποίας ήταν βασικό στέλεχος, κατακτώντας το πρωτάθλημα στην Αθήνα και την άνοδο στη Γ΄ Εθνική.

Τόσο ο Θεοδώρου, όσο και ο Αποστόλου μαζί με τον Γκόγκα είναι πολύτιμες μονάδες στην ηλικιακή κατηγορία των δύο νεαρών αθλητών που είναι υποχρεωτικοί στην Α΄ Κατηγορία.

Πλέον το ρόστερ θεωρείται πανίσχυρο και θα γίνουν κινήσεις για ορισμένους ταλαντούχους και ενδεχομένως για μια ξεχωριστή μεταγραφική κίνηση.

Να υπενθυμίσουμε ότι ήδη έχουν αποκτηθεί οι Μενδρινός – Ατματζίδης – Παπαδόπουλος – Ταμπάκης – Ρεπετσάς – Νάκας – Μύρκος – Μητρόπουλος – Κιάφα – Ρόππας – Βαρσαμίδης.
Επίσης ανανέωσαν οι Μπαντίκος – Χουστουλάκης – Γκόγκα – Κύβελος.

Σχόλια