Στηρίζουμε έμπρακτα την Προοδευτική!

Οι μεταγραφικές κινήσεις που πραγματοποίησε η Επιτροπή σωτηρίας καθώς επίσης και η εν γένει συνολική προσπάθεια της από τη στιγμή που ανέλαβε τα ηνία της Προοδευτικής βρίσκουν την απόλυτη στήριξη του Crimson Club με μοναδικό στόχο όλων την επαναφορά της ομάδας στο δρόμο των επιτυχιών.

Αναγνωρίζοντας τις ενέργειες αυτές, σε μια δύσκολη συγκυρία για την ομάδα, και θέλοντας να βοηθήσουμε έμπρακτα οικονομικά, ηθικά και ψυχολογικά τις προσπάθειες αυτές δηλώνουμε πως θα σταθούμε στο πλευρό της Προοδευτικής με όλες μας τις δυνάμεις ώστε το έργο όλων μας, με την απαραίτητη συσπείρωση, να αποφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ως ελάχιστη ένδειξη στήριξης θα προβούμε σε μια συμβολική αλλά ταυτόχρονα και ουσιαστική ενέργεια να αγοράσουμε εισιτήριο αξίας 5 είτε 10 ευρώ για τον προσεχή αγώνα με τον Εθνικό Πειραιά θέλοντας να συμβάλλουμε κι εμείς με αυτό τον τρόπο στη προσπάθεια που γίνεται. Όντας κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας προτρέπουμε και τον υπόλοιπο φίλαθλο κόσμο, που είναι κάτοχος διαρκείας, να πράξει το ίδιο με μοναδική μας επιθυμία η Προοδευτική να ανακάμψει το συντομότερο δυνατό με την έμπρακτη βοήθεια των φιλάθλων της.

Crimson Club

#proodeftiki #crimson_club #proodeftiki_fans

Σχόλια