Στο τεχνικό επιτελείο της “Προο” ο Γιάννης Δρακωνάκης

Στο τεχνικό επιτελείο της Προοδευτικής εντάχθηκε ο Γιάννης Δρακωνάκης με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει την ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου :

Δελτίο Τύπου(5/8/2019)

Ανακοίνωσε Δρακωνάκη

Η διοίκηση της Προοδευτικής και προσωπικά ο πρόεδρος κ. Γ. Μαργέτης ανακοινώνουν την πρόσληψη και συνεργασία με τον Γιάννη Δρακωνάκη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μαζί με τον Κυριάκο Μίχα με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την επιστροφή στη Γ΄ Εθνική.

Ο Δρακωνάκης είναι ένας βέρος Προοδευτικάνος, αποτελεί μέρος της ζωντανής ιστορίας του συλλόγου, ενώ στο παρελθόν έχει βοηθήσει την ομάδα  από όποιο πόστο του ζητήθηκε(προπονητής, τεχνικός διευθυντής, γενικός αρχηγός κλπ.).

Μάλιστα το 2011 με τεχνικό δίδυμο Δρακωνάκη – Καλαμάκη η Προοδευτική πέτυχε αγωνιστικά την άνοδο στη Β΄Εθνική την οποία στη συνέχεια “έχασε” στα χαρτιά(αφαίρεση βαθμών). Ο Δρακωνάκης είναι προσωπική επιλογή του προέδρου κ. Μαργέτη και με το ταλέντο του, το πάθος και την αγάπη του για την Προοδευτική θα βοηθήσει στην επίτευξη του στόχου που έχει τεθεί.

Σχόλια