Σ. Τζιέρης:”Δώσαμε παντού τις μάχες μας”

Με το crimsonclub.gr επικοινώνησε ο Σταμάτης Τζιέρης, εκ των βασικών συντελεστών της επιτροπής σωτηρίας, παραθέτοντας μας τις παρακάτω δηλώσεις:

“Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους στενούς συνεργάτες μου στην επιτροπή σωτηρίας με τους οποίους μαζί αναλάβαμε το δύσκολο έργο της εξυγίανσης αλλά και της σωτηρίας της ομάδας. Δυστυχώς όμως δε τα καταφέραμε και στα δύο. Σήμερα παραδόθηκαν η σφραγίδα και τα βιβλία του σωματείου σε άτομα που θέλησαν να πάρουν τις τύχες του στα χέρια τους. Εύχομαι να έχουν καλή συνέχεια στο έργο αυτό.

Θέλω να ευχαριστήσω το προπονητικό επιτελείο, τους παίχτες και όλους αυτούς που προσπάθησαν να σώσουμε μια χαμένη για πάρα πολλούς κατηγορία. Η ομάδα δε χαρίστηκε σε κανέναν αντίπαλο και είμαι υπερήφανος για αυτή! Όλοι όμως κρινόμαστε από το αποτέλεσμα που δεν ήταν το αναμενόμενο.

Η Προοδευτική θέλω να πιστεύω ότι θα βρει το δρόμο που της αξίζει. Έχω κάποια πικρία από ορισμένους που μας κατέκριναν αλλά έτσι είναι αυτά. Εμείς δεν προδώσαμε ποτέ τα “πιστεύω” μας για τον σύλλογο. Δώσαμε παντού τις μάχες μας όπως αρμόζει στην ιστορία της Προοδευτικής.”

#proodeftiki #crimson_club #proodeftiki_fans

Σχόλια