Σ. Τζιέρης:”Μόνο νίκες μέχρι τέλους”

Πηγή φωτογραφίας: Sportactive.gr / 2019

Μέσω γραπτής δήλωσης του ο Σταμάτης Τζιέρης δίνει το έναυσμα για την τελική επίθεση της Προοδευτικής. Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του ήταν ξεκάθαρος πως μοναδικό μέλημα, αυτή τη χρονική στιγμή, είναι η ομάδα να πραγματοποιήσει τρεις νίκες στους αγώνες που απομένουν. Διαβάστε παρακάτω την τοποθέτηση του μέσω του crimsonclub.gr.

Στις αρχές του χρόνου με πίστη στις δυνατότητες μας, στην αγάπη του κόσμου για την ομάδα αλλά και με σεβασμό στην ιστορία της αναλάβαμε να διασώσουμε την Προοδευτική. Ξέραμε τη δυσκολία της κατάστασης αλλά με την συγκινητική στήριξη και βοήθεια των αγνών Προοδευτικάνων μαζί με σκληρή δουλειά από όλους καταφέραμε στα 10 επίσημα παιχνίδια εντός του 2019 να έχουμε μόλις μία ήττα ανατρέποντας εν πολλοίς τα δεδομένα. Στη πορεία μας οι 15 βαθμοί από τις 3 νίκες και τις 6 ισοπαλίες της ομάδας έχουν δώσει βάσιμες ελπίδες με τρεις νίκες στα παιχνίδια που απομένουν στο “κλουβί” η Προοδευτική να παραμείνει στην κατηγορία. Οι 7 ήττες πριν αναλάβουμε εκ των οποίων οι 3 στην έδρα μας έβαλαν σε περιπέτειες την ύπαρξη της ομάδας αφού με μόλις 10 βαθμούς συγκομιδή βρισκόταν στα όρια από το κάκιστο ξεκίνημα(με 4 σερί ήττες) ενός τόσο μικρού πρωταθλήματος.

Καλούμε τον κόσμο σε αυτά τα 3 τελευταία παιχνίδια να στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας και όλοι μαζί να καταφέρουμε να κρατήσουμε την Προοδευτική στη κατηγορία σε αυτή τη τόσο δύσκολη σεζόν. Αυτό είναι το μόνο που μας απασχολεί αυτή τη στιγμή και εστιάζουμε στο Κυριακάτικο παιχνίδι εναντίον του Ο.Φ Ιεράπετρας που η νίκη είναι επιτακτική και μονόδρομος. Όλοι ενωμένοι μπορούμε να τα καταφέρουμε και σε ένα γεμάτο “κλουβί” ο κόσμος της Προοδευτικής γίνεται ο 12ος παίχτης της. Στα δύσκολα αγαπάμε ακόμα περισσότερο την ομάδα, πιστεύουμε σε αυτή και δίνουμε τα πάντα. Τα πάντα θα δώσουμε άλλωστε αυτή την Κυριακή αλλά και τις επόμενες δύο όπου θα είναι η αφετηρία για το νέο ξεκίνημα της ομάδας μας. Σας χρειαζόμαστε στο πλευρό μας, η Προοδευτική μας χρειάζεται. Το σύνθημα μας είναι ΜΟΝΟ νίκες και θα δώσουμε τα πάντα για να τις πετύχουμε.

#proodeftiki #crimson_club #proodeftiki_fans

Σχόλια