Το ποδόσφαιρο είμαστε εμείς οι οπαδοί!

 

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ-ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ 1-0(27-1-2019)

Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, χαμόγελα και θλίψη όμως τίποτα δεν αναιρεί ότι είναι κάτι παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Στη περίπτωση μας είναι μια σχέση αμοιβαίου σεβασμού και εκτίμησης με φόντο την αγάπη για τις ομάδες μας.

Ελπίζουμε η ιστορία και το μέγεθος της Προοδευτικής καθώς και των φιλάθλων της να ανταποκρίθηκε στη φιλοξενία με το παιχνίδι να παίζεται εντός του αγωνιστικού χώρου και τον ικανότερο να κερδίζει. Σίγουρα σε ένα τόσο κρίσιμο βαθμολογικά αγώνα, για τους στόχους των ομάδων, αυτό σπανίζει αλλά πρέπει να εστιάσουμε σε ένα καλύτερο μέλλον στον αθλητισμό.

Με τη σειρά μας ευχόμαστε ο Παναθλητικός Όμιλος Ατσαλένιου – ΠΟΑ να καταφέρει να κοσμεί την κατηγορία την επόμενη χρονιά και σύντομα να θέσει υψηλότερους στόχους. Όσο για τους φίλους από το Poa Atsaleniou Club να συνεχίσουν να ακολουθούν παντού την ομάδα τους δείχνοντας το λόγο ταύτισης με τη δική μας φιλοσοφία που δεν είναι άλλος από το ότι η αγάπη για τις ομάδες μας, μας ταξιδεύει παντού ανεξάρτητα από κίνητρο, αποτελέσματα και στόχους.

Καλή αντάμωση σε ένα από τα επόμενα ταξίδια μας εκατέρωθεν και μην ξεχνάτε το ποδόσφαιρο είναι γιορτή, είναι χαρά, είναι οι αναμνήσεις από τις εκδρομές, είναι οι ιστορίες που θα θυμάστε και θα αφηγείστε μετά από χρόνια, είναι οι στιγμές που μένουν αξέχαστες. Το ποδόσφαιρο είμαστε εμείς οι οπαδοί που του δίνουμε παλμό και ζωή στις εξέδρες. Εις το επανιδείν και να χαμογελάτε, ήταν απλά μια ήττα, άλλωστε την υπόθεση παραμονή την καθορίζουμε μόνοι μας!

Crimson Club

#proodeftiki #crimson_club #proodeftiki_fans

Σχόλια