Το Crimson Club

ΤΟ CRIMSON CLUB

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων Προοδευτικής Crimson Club ιδρύθηκε επίσημα το 2016 και στεγάζεται στο κέντρο του Κορυδαλλού στην οδό Αθηνάς και Αβέρωφ 44. Το Crimson Club δεν αποτελεί μονάχα χώρο έκφρασης και συνάντησης των απανταχού Προοδευτικάνων στην ευρύτερη περιοχή του Πειραιά αλλά απευθύνεται συνολικά στους φίλους της Προοδευτικής σε όλα τα μήκη και πλάτη, όχι μόνο της χώρας αλλά και του πλανήτη, αφού μέσω της ιστοσελίδας του ενημερώνει διαδικτυακά τους βυσσινί φιλάθλους της ομάδας μας για τα τελευταία της νέα, σε όλα τα τμήματα που διατηρεί το σωματείο, ενώ παράλληλα προβάλλει και προωθεί την ιδέα της Προοδευτικής και τις δραστηριότητες του συλλόγου στο ευρύ κοινό.

Παρά τους λίγους μήνες επίσημης δραστηριότητας του το Crimson Club έχει κάνει αισθητή την παρουσία του πραγματοποιώντας δράσεις και εκδηλώσεις εθελοντικού χαρακτήρα που στοχεύουν στη βοήθεια προς τον συνάνθρωπο μας με τις πρωτοβουλίες του να αγκαλιάζονται από την τοπική κοινωνία στην οποία και θέλει να προσφέρει. Άλλωστε ο σκοπός της ύπαρξης μας δεν είναι μόνο η υποστήριξη προς την αγαπημένη μας Προοδευτική αλλά και η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο και στους συμπολίτες μας οι οποίοι επιδιώκουμε να αγκαλιάσουν τις πρωτοβουλίες μας επιστρέφοντας παράλληλα στον αθλητισμό και στις εξέδρες.

Θα χαρούμε να μας επισκεφτείτε στο ωράριο του Συλλόγου μας που είναι ανοιχτός κάθε Τετάρτη και Παρασκευή από 19:00 έως 22:00 αλλά και τις Κυριακές πριν τους αγώνες της ποδοσφαιρικής ομάδας της Προοδευτικής. Επιπροσθέτως μην παραλείπετε να μας διαβάζετε και να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της επίσημης σελίδας μας αλλά και των μέσων κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτουμε . Σας ευχαριστούμε για την στήριξη σας και είμαστε στη διάθεση σας για κάθε πληροφορία.