Φωτιά στην επίθεση με Ταμπάκη!!!

Μία ακόμα πολύ δυνατή μεταγραφή για την Προοδευτική αφού ο 32χρονος επιθετικός Βασίλης Ταμπάκης αποτελεί το νέο μέλος της ομάδας.

Ο Ταμπάκης αγωνιζόταν πέρυσι με την φανέλα της Καλλιθέας(Α’ Γύρο) και ύστερα (Β’ Γύρο) αποκτήθηκε από τον Αήττητο Σπάτων). Ξεκίνησε στον Φωκικό και φόρεσε τις φανέλες των ΓΣ Ηλιούπολης, Κορίνθου, Κηφισιάς, Γλυφάδας, Αχαρναϊκού, Τριγλίας Ραφήνας και Πανελευσινιακού. Έχει σύνολο 177 συμμετοχές στην Β΄ Εθνική και 74 στην Γ’ Εθνική.

Αυτή η κίνηση ενισχύει σημαντικά την ομάδα στην επίθεση και με τις μέχρι στιγμής ανακοινώσεις παιχτών αλλά και όπως επιβάλει η ιστορία της “Προο” η ομάδα έχει έναν στόχο, που δεν είναι άλλος από, την άνοδο δηλώνοντάς το από νωρίς…

Παρακολουθείστε το βίντεο με κάποιες από τις καλύτερες στιγμές του.

Ακολουθεί η ανακοίνωση απόκτησής του αναλυτικά:

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ(της 24/7/2019)
ΠΑΤΑΓΟ ΜΕ ΤΑΜΠΑΚΗ
Νέα σούπερ μεταγραφική κίνηση για την Προοδευτική η οποία συμφώνησε με ένα ποδοσφαιριστή εγνωσμένης αξίας, έναν ποδοσφαιριστή πολυτέλεια για τα δεδομένα της Α΄ Πειραιά που θα αγωνισθεί η Προοδευτική. Συγκεκριμένα η διοίκηση της ομάδας ανακοινώνει την συμφωνία της με τον σπουδαίο στράικερ Βασίλη Ταμπάκη.
Ο 32χρονος επιθετικός πέρυσι αγωνίσθηκε στη Β΄ Εθνική με τα χρώματα του Αήττητου Σπάτων ενώ στο παρελθόν έχει θητεία σε επαγγελματικές ομάδες όπως ο Φωκικός, η Ηλιούπολη, η Κόρινθος, η Γλυφάδα, ο Αχαρναϊκός, η Καλλιθέα και ο Πανελευσινιακός. Συνολικά μετράει 177 συμμετοχές σε Β΄ Εθνική&Κύπελλο και 30 τέρματα.
Επίσης η Προοδευτική ανακοινώνει ότι απέκτησε τον ταλαντούχο γκολκίπερ Γιάννη Βαρσαμίδη. Ο 20χρονος τερματοφύλακας έχει θητεία στον Άρη Πετρούπολης και τα Σούρμενα.
Να θυμίσουμε ότι με τις 2 σημερινές κινήσεις η Προοδευτική μέχρι στιγμής έχει πραγματοποιήσει 7 μεταγραφές για την ομάδα, αφού έχουν προηγηθεί οι συμφωνίες με τους Κώστα Μενδρινό, Παναγιώτη Ατματζίδη, Παναγιώτη Νάκα, Μιχάλη Παπαδόπουλο και Άρη Μύρκο.

 

Σχόλια